top of page

Friskvård och utbildning för personal

Föreläsningar, workshops, events, gruppträning och/eller individuell träning. Vi skräddarsyr den lösning och det tema som passar ditt företag. På plats på företaget eller i lokalen vid Munkebäckstorget (plats för 10 tränande deltagare eller 15 sittande deltagare). Inkluderar yogamattor och annan utrustning som behövs. 

Ex på workshops/föreläsningar:

* Vad har hållningen med saken att göra? Varför är hållningen så viktigt? Fem enkla övningar för en hållbar kropp.

* Andas dig till en bättre hälsa. Diafragmans roll för välmåendet.

* Jag vill ha en säng på jobbet istället för stol. Varför inte? Hur sittande skapar obalans i kroppen och vad du kan göra åt det med enkla knep.

* Lymfsystemets viktiga funktion för hälsan. Lymfkunskap (anatomi, funktion och åtgärder) som anpassas efter gruppens kunskaps nivå. Från baskunskap till avancerad.

Hathayoga (gruppträning)

Hathayogapass på önskad nivå (bas, medel eller avancerad). Yoga i långsamt tempo med fokus på statisk aktivering av muskler. Rörlighet och styrka. Passar alla.

Yoga gruppträning

Yoga för cirkulationen (gruppträning)

Yogapass anpassat för att aktivera lymfcirkulationen mha andningsövningar, strykningar och specifika yogapositioner. Yoga som utförs sittande och i lugnt tempo. Passar alla och hjälper dessutom personer med lymfbesvär (läs om symptom i avsnittet om lymfciorkulationen).

Yoga klass för alla åldrar

Yoga för killar (gruppträning)

Yogapass med fokus på avslappning och ökad rörlighet i problemområden så som stel rygg, axlar, nacke och höfter. Enkla positioner och i lugnt tempo.

Stretching

Flexträning (gruppträning)

Populärt pass för ökad rörlighet. Både statiska och dynamiska övningar men utan pulshöjning.

Sporty Woman Stretching

Vikten av ett fungerande lymfsystem och hur man får igång det (workshop ca 60 min)

Enkla tekniker för att minska svullnad, smärtproblematik, stelhet och obalanser i kroppen.

audiovisuella konferensen
bottom of page