top of page

Erbjudande!


Som de flesta vet så är jag återförsäljare av ZINZINOs produkter och jag gillar framförallt deras Omega-3 olja, då den förkortar BEHANDLINGSTIDEN för lymfmassagekunderna! Kombinationen av egenvård, ZINZINOs omegaolja och en behandling emellanåt är sååå effektiv.


From 1 februari ska priserna på oljan justeras och höjas och om du funderar på att testa är det alltså en bra ide att skriva upp dig på ett abonnemang nu! Då får du det gamla priset på hela din 6 månaders bindningstid. Pris: 950kr för start-kitet och sedan 338kr/månad. Mycket väl investerade pengar enligt mig :-).


ERBJUDANDE: de fem första som hör av sig till mig under januari (mail: tailormademotions@gmail.com) och beställer abonnemang får ett gratis Omega-test. Ett blodprov som skickas in till ett oberoende labb som analyserar din aktuella Omegabalans i kroppen. Du får svart på vitt hur din nivå av essentiella fettsyror är i kroppen!


Som jag pratat om tidigare finns det fler bra oljor på marknaden men ZINZINO är den enda som JAG har egen erfarenhet av att den faktiskt gör skillnad. Och jag har testat många. Och jag har många exempel på bra resultat. Bland mina kunder finns då de som äntligen börjar se snabbare resultat av sin lymfmassage efter någon månad på oljan. Några har fått fantastiska naglar, flera blir inte förkylda längre, jag själv har fått bättre syn (och har fått byta glasögon), någon blev av med halsbrännan och sover numera som en bäbis. Värkande armbågar, axlar och höfter har blivit bättre. Akne. Omegaoljan är alltså för alla, gammal som ung, män och kvinnor, stor och smal.


Fler produkter från ZINZINO hittar du här https://www.zinzino.com/site/SE/sv-SE


Hör av dig om du vill börja med oljan eller bara vill veta mer.

Ta hand om dig och ha det bäst!

Kramar Pamela
22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page