top of page

Omega 3 is the shit för ökat näringsupptag och ökad cellhälsa.

Många lymfmassörer rekommenderar Omega 3 för att påskynda tillfrisknandet vid stagnerad lymfcirkulation. Så även jag. Efter ca 3 månaders användande av en bra Omega 3 känner jag, som massör, oftast skillnad i bindväv och fettvävnad hos mina kunder. Kroppen svara på behandlingen fortare och effekten av massagen blir större.


Kroppen behöver en jämn balans av de essentiella fettsyrorna Omega 3 (inflammationshämmande) och Omega 6 (inflammationsdrivande) för att fungera optimalt. Dagens kost ökar andelen Omega 6 i kroppen och många har obalans. Obalansen gör cellmembranen runt kroppen celler mer opermeabelt vilket innebär att näringsämnen får svårt att ta sig in i cellen och slaggprodukter har svårt att transporteras ut ur cellen. Detta leder till en kemisk obalans inne och utanför cellen som belastar kroppen och vilket kan leda till en mängd uttryck. Ökad inflammation, dåligt näringsupptag, värk, sämre immunförsvar, etc. En bra Omega 3-olja neutraliserar obalansen och cellmembranet kan sakta tillfriskna.


Jag har testat en mängd olika Omega 3 som finns på marknaden men har aldrig fått några tydliga effekter....innan jag testade ZINZINO. Oljan är fullproppad med nyttigheter som gör att den inte bryts ner för fort i kroppen utan når ända in på cellnivå. Du doserar den efter kroppsvikt (så klart, men så är det inte med alla oljor!). Jag har fått bättre syn, 0,5 svagare glas på vänster öga och 0,3 på höger. Gamla, gamla felställningar i skelettet har sakta släppt och kroppen svarar snabbare på både träning och massage.


Jag tycker att du ska testa!!!


ERBJUDANDE: Under oktober får de som startar en 8 månaders prenumeration på ZINZINOs Omega 3 (som jag tycker är suuperbra och därför är återförsäljare av) följande:


* 1 st gratis kroppsanalys (30 min)

* 1 st lymfmassage (värde 1200 kr)

* information och tips om egenvård av lymfcirkulation


Den som vill få svar på hur Omega-balansen ser ut i kroppen i dagsläget beställer ett blodprov. Ta det själv eller hör av dig till mig så hjälper jag till. Varmt välkommen, tjoho!


Beställ via länken nedan eller kontakta mig via valfri kanal:

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page