top of page

Sökes: personer med diagnosen LEDGÅNGSREUMATISM eller PSORIASISARTRITUnder perioden 1 mars- 31 maj erbjuder jag lymfmassage med 30% rabatt till alla som är diagnostiserade med ledgångsreumatism och/eller psoriasisartrit.


Lymfmassage är en skonsam metod som innefattar massage och strykningar i lymfcirkulationens riktning för att stimulera en ökad genomströmning i lymfans apparat.


Jag har nu haft ett flertal kunder med ledgångsreumatism som har upplevt att just lymfmassage påverkar välmående mycket positivt. Minskad värk i leder, ökad rörlighet, mindre svullnad i fötter/händer är några av de effekter massagen upplevts ge. I vissa fall har problematiken ökat under en inledande period för att sedan klinga av och i stället minska.

På förfrågan har jag inkluderat psoriasisartrit då även denna diagnos involverar en påverkan på leder. Om intresset är stort och jag lyckas få ihop ett tillräckligt stort klientunderlag hoppas jag kunna följa upp med en mer täckande studie med start 1 september där lymfmassagens effekter för dessa diagnoser både dokumenteras och analyseras statistiskt. För att kunna utforma studien på bästa sätt utifrån den aktuella klientgruppens behov välkomnar jag klienter att komma på behandling till nedsatt pris mellan 1 mars och 31 maj. Du kan boka hur många behandlingar du vill till nedsatt pris under denna period.


Innan du anmäler ditt intresse kan du med fördel kommunicera frågan angående lymfmassage och din diagnos med din behandlande läkare.


Varmt välkommen att höra av dig till mig om du har frågor pamelaengstrom1@gmail.com


Om du vill boka in en tid direkt gör du det här. Skriv ”Pilotstudie” där du kan göra anteckningar.

För mer information om lymfsystemets anatomi se www.1177.se/liv--halsa/sa-fungerar-kroppen/lymfsystemet/


Vänliga hälsningar

Pamela Engström

Massör, tränare, utbildare


Lokal: Makasih, Broméliusgatan 14 a, Munkebäckstorget, Göteborg

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page