top of page

Lymfyoga (gruppträning)

Lymfyoga (för ökad cirkulation och minskad stress)
Det är inte bara lymfmassage som hjälper vid en trög lymfcirkulation <3! I mars håller jag yogakurs tre söndagförmiddagar i rad i Göteborg. Lymfyoga är en lugn yogaform som stimulerar lymfflödet i kroppen på ett fantastiskt sätt. Den består av sittande och liggande positioner anpassade för att öppna upp de största lymfstationerna i kroppen samt specifika andningsövningar som aktiverar diafragman. Vi avslutar med att balansera vagusnerven för stressreducering. Inga förkunskaper behövs.


Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och dess uppgift är också att föra bort överskottsvätska, inflammationsämnen, bakterier, virus och slaggprodukter.

Vanliga tecken på ett stagnerat lymfsystem är svullnad, trötthet, värk, stelhet, beröringsömhet, eksem, utslag och klåda. Lymfyoga stimulerar flödet av lymfvätskan och kickar igång cirkulationen så att kroppen kan återfå balans och göra sig av med överflödig vätska och stagnationer i kroppen.


Plats: Makasih, Bromeliusgatan 14a, Göteborg Pris: 750 kr för alla tre tillfällen (faktura) När: Söndagar 5:e, 12:e och 19:e mars kl 11-12


Mattor, klossar och filtar finns på plats. Du får med dig informationsmaterial om hur du egenvårdar lymfan samt tillgång till de aktuella yogapassen. Drick mycket vatten innan passet och ta på dig mjuka kläder.

Hoppas vi ses! Varmt välkommen! Pamela


pamelaengstrom1@gmail.com pamelaengstrom.com insta Keep_it_simple_med_pamela 073-969 34 26

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page