top of page

Postural träning

1200 kr för 80 min

Kroppsanalys. Var har du ont, var stramar det, var är du svag etc. Eventuell behandling så som massage. Utifrån analysen tar vi fram ett träningsprogram för just din problematik. Träningen kombineras vid behov med tex lymfmassage, behandlingsmassage och vibrationsträning. Hela programmet gås igenom under besöket och används sedan för träning hemma och/eller på gymmet. För att göra ett så användbart program som möjligt för just dig, och för att du ska få en bestående förbättring, är det bra med uppföljande besök. Vi ett eventuellt besök nummer två gör vi då en ny analys och går igenom hur kroppen har svarat på träningen.

Lymfmassage

850 kr för 50 min

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från kroppens olika vävnader. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och immunförsvar. I lymfnoderna registreras tex mikroorganismer så som bakterier och virus och tumörceller. Om lymfsystemet  cirkulerar för långsamt mår kroppen inte bra.  Ett trögt lymfsystem kan orsakas av bl a långvarig stress och oro, skador så som lårkakor eller slag, nålstick (akupunktur och sprutor) och alla slags ärr.

Kombinationsbehandling vid värk och obalans.

850 för 50 min

En kombination av friskvårdsmassage, postural träning, lymfmassage, modifiering etc utifrån kundens behov.

Lymfmassage häst, hund eller katt.

450 kr för 30 min (hund eller katt på plats i lokalen)

Lymfmassagen kan med fördel även göras på häst, hund och katt. Djur med svullnader svara mycket bra på behandlingen. Jag har tidigare arbetat som djurvårdare och veterinärassisten och har lång erfarenhet av djurvård i olika former.

Lymfmassage häst. Pris (timpris 1000kr)+ framkörningskostnad (30 kr/mil). Även akuta besök vid tex kolik. Oftast 1,5 h men hästen bestämmer. Minsta debitering 1h. Bokas via pamelaengstrom1@gmail.com eller 073-969 34 26.

bottom of page